ANCR Copenhagen

Om ANCR Copenhagen

Sover du dårligt om natten? Har du svært ved at koncentrere dig på jobbet? Generer trætte og irriterede øjne dig efter mange timer bag skærmen? Eller må der søde sager til sidst på dagen, for at holde dig i gang? Så kan skærmbrillerne fra ANCR Copenhagen måske hjælpe. De filtrerer mere end 40 % af det skadelige blå lys fra skærme og LED-belysning. Det skubber til vores døgnrytme, trætter øjnene og øger risikoen for at give os en række bivirkninger eller sygdomme.

En særlig del af det blå farvespektrum i dagslyset, spiller en afgørende rolle for vores døgnrytme. Den type blåt lys får vi i unaturlige store mængder fra f.eks. computerskærme og LED-belysning. Derfor sover flere og flere dårligt om natten, ligesom de har en øget risiko for at udvikle nogle af de samme lidelser og følgesygdomme, som mange skifteholdsarbejdere døjer med.

Samtidig trætter store mængder af disse bølgelængder af blåt lys vores øjne unødigt, ligesom det gør os mere nærsynede, øger vores risiko for at få betændelsestilstande i øjet, og kan give os aldersrelaterede øjenlidelser senere i livet.

Så der er mange gode grunde til at gøre noget aktivt for at beskytte dig mod blåt lys – f.eks. ved at købe skærmbriller med indbygget blålys-filter fra ANCR Copenhagen.

Historien bag ANCR Copenhagen

Som to B-mennesker, der gerne hænger over skærmen på computeren, mobilen eller tv’et til langt ud på de små timer, er stifterne af ANCR Copenhagen, Dennis og Johnny Krogsgård, selv i risikogruppen for at få de gener, lidelser og sygdomme, som skærmbrillerne fra ANCR Copenhagen beskytter imod.

Ideen til firmaet voksede så at sige mellem hænderne på dem, da de først var blevet klar over blåt lys’ skadelige indvirkninger. Brødrene synes bare ikke, det var til at finde nogle pæne briller, de kunne bruge til at beskytte sig mod lyset med. Så derfor designede de nogen selv, og fik sat dem i produktion.

Brothers on a mission

Ved at bruge de kompetencer, som de begge har fra deres respektive job som henholdsvis Marketing- og udviklingsansvarlig og Asset manager, samt deres store interesse for teknologi, fik de lagt grundstenen til det ANCR Copenhagen, som du møder her på vores hjemmeside og webshop.

Udover at producere og sælge skærmbrilleløsninger til at beskytte os mod skadeligt blåt lys, håber de at kunne gøre endnu flere opmærksomme på de gener, lidelser og sygdomme, som blåt lys kan give os. Det gør de dels på bloggen her på hjemmesiden, dels gennem informative opslag på de sociale medier, samt gennem oplysningsarbejde på de virksomheder, der køber skærmbrilleløsninger hos ANCR Copenhagen.

For ANCR Copenhagen er ikke kun en forretning for de to. Det er blevet deres fælles mission.

Hjælp os med at udbrede kendskabet til effekten af blåt lys

Derfor er det håbet, at du ikke blot ønsker at købe et par skærmbriller, der aktivt filtrerer blåt lys fra, samt beskytter dig mod solens skadelige UV-stråling. Men også at du hjælper os med at udbrede kendskabet til den skadelige effekt af blåt lys ved at dele vores blogindlæg om emnet, samt vores opslag på de sociale medier.

Så kan flere blive opmærksomme på risikoen, så de kan få beskyttet sig i tide. Derved kan de ikke blot reducere de øjeblikkelige, skadelige virkninger, men også langtidsvirkningerne af blåt lys.

Det vil give os en bedre hverdag, en bedre alderdom og spare samfundet for millioner af kroner til behandling af følgesygdommene.

Lad os sammen reducere blåt lys i hverdagen!